Omdat je slechts eenmaal de kans krijgt om goed te scoren.  Die eerste indruk bepaalt hoe mensen over jou oordelen.  Een goed zakelijk portret zorgt ervoor dat jouw eerste online contact indruk nalaat, je bovendien de aandacht trekt en ervoor zal zorgen dat mensen je onthouden. Omdat je professionalisme en vertrouwen uitstraalt. Net hiermee maak je het verschil. 

Zakelijk portret praktisch:
- Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak met oog voor detail.
- Welke stijl?
  Hoe wil jij dat jouw (mogelijke) klanten of zakelijke contacten jou zien?  Dit kan een persoonlijke keuze zijn, maar evengoed de look & feel die jij als onderneming verlangt van jouw medewerkers. Welke stijl jij ook beoogt (dynamisch, formeel of net informeel), wij zorgen ervoor dat jij deze ook helemaal uitstraalt.

- Welke context voor jouw zakelijk portret?
Deze zal vermoedelijk helemaal afhangen van jouw bedrijfsactiviteit.  Voor een dienstenbedrijf zal dit een andere stijl zijn dan voor bijvoorbeeld een productiebedrijf.

- Welke locatie voor jouw zakelijk portret?
Indien jouw bedrijfsgebouw een grote herkenbaarheid of uitstraling heeft dan kunnen we deze als achtergrond gebruiken. (dit kan zowel het interieur als het exterieur van jullie bedrijfsgebouw zijn).
Maar evengoed kunnen we ons verplaatsen naar 'de plaats van actie' om dynamische beelden 'on the job' te fotograferen.
Of indien je dit wenst ben je ook steeds welkom in onze (daglicht)fotostudio te Mechelen. Deze volledig in het daglicht badende fotostudio is uitgerust met de nodige achtergronden, studioflitsers, reflectieschermen, props,... voor jouw geslaagde profielfoto/zakelijk portret.
Verder is het ook mogelijk om onze mobiele fotostudio mee te nemen tot bij jou op het bedrijf zodat jij of jouw medewerkers geen tijd verliezen aan verplaatsingen voor hun zakelijk portret/profielfoto.Back to Top